Welkom!
Samen zijn we verantwoordelijk voor succesvolle communicatie
Samen een cake bakken geeft je een reden om voor te doen hoe je met een spraakcomputer communiceert. Benoem je handelingen en selecteer afbeeldingen. Heb je al gehoord over PODD? Het is niet ingewikkeld, je moet het gewoon proberen! PODD wordt binnen Passend Onderwijs gebruikt en de klasgenootjes zijn het beste voorbeeld! De officiële NL-versie van PODD voor spraakcomputers is beschikbaar! Er zijn meerdere oogbestuurde computers. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste voor jou? Neem contact met ons op!

2-daagse Introductiecursus PODD


Op 20 en 21 juni kunt u de introductieworkshop PODD volgen in Amersfoort. U bent van harte welkom om zich aan te melden.

Eye Gaze-PODD boeken en andere aanpassingen

Niet alle kinderen die behoefte hebben aan Ondersteunde Communicatie kunnen gebruik maken van een PODD boek dat gebruik maakt van directe selectie. Voor deze kinderen kan gebruik gemaakt worden van boeken op basis van:

- Eye Gaze

Deze PODD boeken hebben een gat in het midden waar doorheen gekeken wordt.

 

 

- Kleur Gecodeerde toegang

Deze boeken hebben een iets grotere kaft met op de hoeken een kleuraanduiding waarmee de gebruiker verwijst naar kolommen en rijen in de bladenset.


- Partner Ondersteund Scannen 

De communicatiepartner leest de woorden voor of duidt de kolomen en daarna de rijen aan, zodat de gebruiker middels ja/nee reacties de benodigde woorden kan selecteren. 


 Stel uw vraag, wij nemen contact met u op