Welkom!
Samen zijn we verantwoordelijk voor succesvolle communicatie
Samen een cake bakken geeft je een reden om voor te doen hoe je met een spraakcomputer communiceert. Benoem je handelingen en selecteer afbeeldingen. Heb je al gehoord over PODD? Het is niet ingewikkeld, je moet het gewoon proberen! PODD wordt binnen Passend Onderwijs gebruikt en de klasgenootjes zijn het beste voorbeeld! De officiële NL-versie van PODD voor spraakcomputers is beschikbaar! Er zijn meerdere oogbestuurde computers. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste voor jou? Neem contact met ons op!

2-daagse Introductiecursus PODD


Op 20 en 21 juni kunt u de introductieworkshop PODD volgen in Amersfoort. U bent van harte welkom om zich aan te melden.

Tellus i5 - oogbestuurde spraakcomputer

Nieuwe oogbestuurde computer

Het Vlaamse bedrijf Jabbla heeft een nieuwe spraakcomputer ontwikkeld, de Tellus i5. De Tellus i5 is het broertje van de Tellus 5, met dit verschil dat de Tellus i5 volledig met met de ogen kan worden bediend. Jabbla heeft de oogbalk geïntegeerd! De Tellus i5 is robuster dan de oplossing die voorheen werd aangeboden. Voorheen werd een losse oogbalk bevestigd onder het scherm van de Tellus 5. Op een Tellus i5 kun je gebruik maken van de software Mind Express.

 

 

Bij Mind Express heeft de gebruiker de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende kant en klare paginasets en methodieken. SCORE en PODD zijn recent beschikbaar gekomen. SCORE is ontwikkeld in Duitsland en is vertaald door Sandra Koster (www.sandrakoster.nl). PODD is ontwikkeld in Australië en vertaald door Ellen Elings (www.talkactive.nl) en Gerna Scholte (www.response-able.nl). 

Wil je meer weten? Neem contact op door een e-mail te sturen naar welkom@response-able.nl

Stel uw vraag, wij nemen contact met u op