Welkom!
Samen zijn we verantwoordelijk voor succesvolle communicatie
Samen een cake bakken geeft je een reden om voor te doen hoe je met een spraakcomputer communiceert. Benoem je handelingen en selecteer afbeeldingen. Heb je al gehoord over PODD? Het is niet ingewikkeld, je moet het gewoon proberen! PODD wordt binnen Passend Onderwijs gebruikt en de klasgenootjes zijn het beste voorbeeld! De officiële NL-versie van PODD voor spraakcomputers is beschikbaar! Er zijn meerdere oogbestuurde computers. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste voor jou? Neem contact met ons op!

2-daagse Introductiecursus PODD


Op 20 en 21 juni kunt u de introductieworkshop PODD volgen in Amersfoort. U bent van harte welkom om zich aan te melden.

Interview Hans van Balkom en Gerna Scholte - BRON: LOGOPEDIE jaargang 90, nr. 2

Ter ere van de Dag van de Logopedie (6 maart) verschenen in de LOGOPEDIE, het vakblad van de NVLF, een heel aantal mooie toelichtingen van logopedisten uit heel Nederland die zich bezighouden met Ondersteunde Communicatie. Willemijn Wetzesl, Sandra Koster, Mandy Diepeveen en anderen geven aan waarom zij Ondersteunde Communicatie zo belangrijk vinden. Hans van Balkom en ik werden samen geïnterviewd voor de Logopedie. 

 

     

Het is een eer om al sinds 2011 met Prof. Hans van Balkom op te mogen trekken en ieder onze eigen bijdrage te leveren aan het verbeteren van de mogelijkheden van kinderen en volwassenen met een complexe communicatieve behoefte. Ze hebben hulp en ondersteuning nodig en hebben daar ook rechtop! Het hele artikel lees je hier: LOGOPEDIE interview met Hans van Balkom en Gerna Scholte (of klik op de onderstaande foto)

Stel uw vraag, wij nemen contact met u op