Welkom!
Samen zijn we verantwoordelijk voor succesvolle communicatie
Samen een cake bakken geeft je een reden om voor te doen hoe je met een spraakcomputer communiceert. Benoem je handelingen en selecteer afbeeldingen. Heb je al gehoord over PODD? Het is niet ingewikkeld, je moet het gewoon proberen! PODD wordt binnen Passend Onderwijs gebruikt en de klasgenootjes zijn het beste voorbeeld! De officiële NL-versie van PODD voor spraakcomputers is beschikbaar! Er zijn meerdere oogbestuurde computers. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste voor jou? Neem contact met ons op!

2-daagse Introductiecursus PODD


Op 20 en 21 juni kunt u de introductieworkshop PODD volgen in Amersfoort. U bent van harte welkom om zich aan te melden.

Power Pad - oogbesturing met Grid 3

Power Pad

SmartBox, een Britse ontwikkerlaar van Ondersteunde Communicatie hardware en software, heeft in januari 2018 een nieuw type spraakcomputer gelanceerd. Deze spraakcomputer heeft een geintegreerde balk voor oogbesturing. De Power Pad draait op Windows 10 en maakt gebruik van de software Grid 3. Grid 3 heeft een groot aantal standaard paginasets die door medewerkers van Quo Vadis Nederland vertaald zijn naar het Nederlands. 

 

Meer weten? Stuur een e-mail naar welkom@response-able.nl 

Stel uw vraag, wij nemen contact met u op