Welkom!
Samen zijn we verantwoordelijk voor succesvolle communicatie
Samen een cake bakken geeft je een reden om voor te doen hoe je met een spraakcomputer communiceert. Benoem je handelingen en selecteer afbeeldingen. Heb je al gehoord over PODD? Het is niet ingewikkeld, je moet het gewoon proberen! PODD wordt binnen Passend Onderwijs gebruikt en de klasgenootjes zijn het beste voorbeeld! De officiële NL-versie van PODD voor spraakcomputers is beschikbaar! Er zijn meerdere oogbestuurde computers. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste voor jou? Neem contact met ons op!

2-daagse Introductiecursus PODD


Op 20 en 21 juni kunt u de introductieworkshop PODD volgen in Amersfoort. U bent van harte welkom om zich aan te melden.

Grid for iPad

 

Grid for iPad 


De Britse producent van spraakcomputers en software voor Ondersteunde Communicatie heeft een nieuwe app ontwikkeld. De app maakt het softwareprogramma Grid 3 beschikbaar op een iOS tablet. De Grid for iPad app is te downloaden in de AppStore. 

 

De app is 30 dagen gratis te gebruiken. Let wel op dat je jouw iPad goed instelt, zodat aanschaf niet automatisch wordt verlengt. Je kunt kiezen voor een eenmalige aanschaf a € 399,99 euro of een maandelijks bedrag. Het maandelijkse bedrag maakt het mogelijk om de app bijvoorbeeld eerst voor langere tijd te proberen, zonder dat je direct het volledige bedrag hoeft te betalen. 

Grid for iPad

Wil je meer weten over deze app? Bekijk dan het filmpje dat wij maakten door hierboven op de foto afbeelding te klikken. 


Stel uw vraag, wij nemen contact met u op