Welkom!
Samen zijn we verantwoordelijk voor succesvolle communicatie
Samen een cake bakken geeft je een reden om voor te doen hoe je met een spraakcomputer communiceert. Benoem je handelingen en selecteer afbeeldingen. Heb je al gehoord over PODD? Het is niet ingewikkeld, je moet het gewoon proberen! PODD wordt binnen Passend Onderwijs gebruikt en de klasgenootjes zijn het beste voorbeeld! De officiële NL-versie van PODD voor spraakcomputers is beschikbaar! Er zijn meerdere oogbestuurde computers. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste voor jou? Neem contact met ons op!

2-daagse Introductiecursus PODD


Op 20 en 21 juni kunt u de introductieworkshop PODD volgen in Amersfoort. U bent van harte welkom om zich aan te melden.

Contactgegevens

welkom@response-able.nl 

U kunt een e-mail sturen als u meer wilt weten over:

- Wekelijkse individuele begeleiding i.v.m. behoefte aan Ondersteunde Communicatie 

- Logopedie aan huis ivm. advies, de aanvraag en de implementatie van een (oogbestuurde) computers bij Rett syndroom, Cerebrale Parese (CP), Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en andere aandoeningen, PODD voor niet of nauwelijks sprekende kinderen, kinderen met TOS etc. 

- Eenmalige gepersonaliseerde trainingen over Ondersteunde Communicatie voor het team rondom uw zoon / dochter. 

- Maandelijks of tweemaandelijkse ondersteuning op locatie voor het team rondom uw zoon / dochter.

- Incompany 2-daagse PODD workshop voor uw medewerkers.

- Het huren van een PODD boek om uit te proberen of het geschikt is voor uw zoon/dochter/cliënt. Dat kan, omdat niet iedereen direct 10 tot 15 uur vrij kan maken om een PODD boek in elkaar te zetten. 

- Spreekbeurten op uw congres of symposium. 

 

Schroom niet om uw vraag te stellen. 

Stel uw vraag, wij nemen contact met u op