Welkom!
Samen zijn we verantwoordelijk voor succesvolle communicatie
Samen een cake bakken geeft je een reden om voor te doen hoe je met een spraakcomputer communiceert. Benoem je handelingen en selecteer afbeeldingen. Heb je al gehoord over PODD? Het is niet ingewikkeld, je moet het gewoon proberen! PODD wordt binnen Passend Onderwijs gebruikt en de klasgenootjes zijn het beste voorbeeld! De officiële NL-versie van PODD voor spraakcomputers is beschikbaar! Er zijn meerdere oogbestuurde computers. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste voor jou? Neem contact met ons op!

2-daagse Introductiecursus PODD


Op 20 en 21 juni kunt u de introductieworkshop PODD volgen in Amersfoort. U bent van harte welkom om zich aan te melden.

Basiscursus PODD in 2018

Tijdens de basiscursus leert u over de wetenschappelijke basis waarop PODD gebaseerd is en krijgt u inzicht in de werkwijze en wat er van u als therapeut of ouder verwacht wordt als u met PODD aan de slag gaat. 

De cursus biedt voornamelijk een overzicht van de beschikbare PODD boeken voor directe selectie (aanwijzen). Er zijn ook PODD boeken voor kinderen die gebruik maken van hun blikrichting of bijvoorbeeld Partner Ondersteund Scannen. Deze en andere aangepaste boeken zijn ter inzage aanwezig tijdens de cursus en wij beantwoorden uiteraard graag al uw vragen. 

Als u na het volgen van de cursus nog meer wilt weten over PODD of ondersteuning zoekt voor het implementeren van PODD binnen uw organisatie of bij u thuis, dan helpen wij graag. 

 

Cursusdata 

De 2-daagse basiscurus PODD wordt in 2018 twee keer aangeboden. 

Locatie: De Observant, Amersfoort.

Tijd: 9:00 tot 16:30 uur 

Deze locatie is goed toegankelijk en zij vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht beperking bij hen kan genieten van een lunch, borrelhapje of diner. Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk. 

 

Aanmelden 

Door het invullen van onderstaand formulier meldt u zich aan voor de 2 daagse basiscursus PODD, georganiseerd door Response-Able. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U krijgt binnen een week van ons een bevestiging als uw aanmelding goed is ontvangen.

U wordt verzocht om binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur te betalen. U kunt zich tot uiterlijk de eerste dag van de kalendermaand waarin de cursus plaatsvindt aanmelden. Als u na aanmelding toch niet kunt deelnemen, dan zullen wij bij annulering na de eerste dag van de maand waarin de cursus gegeven wordt de administratiekosten a € 100,-- in rekening brengen. Daarvoor kunt u kosteloos annuleren.

Deelname kost 495 euro voor professionals en 295 euro voor ouders. De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Logopedisten en ergotherapeuten krijgen 13 punten ten behoeve van hun herregistratie in het Kwaliteitsregister Paramedici van de ADAP voor het volgen van deze cursus.

 

Januari 2018 (opgeven niet meer mogelijk)

klik hier: Aanmelden voor 26 & 27 januari 2018

 

Juni 2018 (let op, datum gewijzigd!)

Klik hier: Aanmelden voor woensdag 20 en donderdag 21 juni 2018


Juni 2019

Datum onder voorbehoud. 

 

November 2019 

Datum onder voorbehoud. 

 

U kunt uw vragen sturen naar: welkom@response-able.nl


Stel uw vraag, wij nemen contact met u op